Tvrtka "Kotonteks" je zastupnik i distributer renomiranih europskih proizvođača geosintetika i srodnih materijala. Proizvodi u našoj ponudi su: geotekstili, geomreže, geomembrane, bentonitni tepisi (GCL), geokompoziti za odvodnjavanje i otplinjavanje, geosaće, PVC talpe, gabionski koševi i ostali srodni materijali čija se primjena ogleda u cestogradnji, željeznicama, aviopistama, vodenim nasipima i vodnom gospodarstvu, temeljem svih vrsta građevina.

U više od desetak godina iskustva, Kotonteks je na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije učestvovao u izgradnji brojnih manjih ali i mega projekata od međunarodnog značaja, okupljajući oko sebe najelitnija imena struke od akademije, projektanata, investitora do izvođača i nadzornih inženjera.

Primjena navedenih geosintetika je izuzetno široka, od izgradnje cesta, željeznica, odlagališta otpada, nasipa, pokosa, sanacija klizišta, tunela, zgrada, kuća, velikih trgovačkih centara, industrijskih objekata, ojačanja temeljnog tla, kanala i dr.

Funkcije navedenih proizvoda ogledaju se kod ojačanja, filtracije, separacije, drenaže, kontrole erozije, brtvljenja i zaštite.

Naša je osnovna misija iznači u suradnji sa proizvođačima i najpoznatijim imenima struke odgovore na nove izazove koje razvojem tehnologije mogu pronaći rješenja koje pred struku postavljaju i sve izraženije klimatske promjene, ali i zahtjevi investitora u davanju najoptimalnijih građevinskih rješenja u odnosu na cijenu i dugovječnost.

Na svaki projektni ili izvedbeni zadatak inženjeri Kotonteks-a u suradnji sa proizvođaćima u najkraćem će roku ponuditi stručne aplikacije, besplatne prijedloge projektantskih rješenja ili gotov proizvod, kao i upute, te stručni nadzor kod ugradnje.

Kotonteks kao aktivan sudionik, te podupiratelj brojnih stručnih simpozija međunarodnog karaktera na ovim prostorima dao svoj doprinos razvoju građevinske, a posebno geotehničke struke za što je dobio brojna priznanja.


Tvrtki Kotonteks je za 2017. godinu kao i prijašnjih godina dodijeljena bonitetna ocjena AA sukladno međunarodnom sustavu ocijenjivanja bonitetea tvrtke Bisnode. Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji certificirane tvrtke svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije jer se primjenjuju ista metodologija i dokazani kriteriji.Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.Društvo za geotehniku Bosne i Hercegovine uručilo je Kotonteksu "Povelju prijateljstva". Ovo priznanje dodijeljeno je na svečanosti otvaranja GEO-EXPO u Sarajevu u listopadu 2017. godine.


Bisnode certifikat 2017   Povelja prijateljstva
 


KONTAKTIRAJTE NAS